MONESSA LIEMESSÄ MUKANA

 

Pumppu mallit: Reini-mini Reini-1D Reini-1R Reini-2R Reini-3P Reini-4P


Reini-uppopumpuissa on viisi eri kokoista runkoa ja tällä hetkellä kahdeksan eri mallista pumppua. Reini-uppopumppuja käytetään hyvin erilaisissa kohteissa. Pumput soveltuvat yleensä juoksevien nesteiden siirtoon. 

Reini pumppuperhe 

Maanrakennuksessa käyttö on usein kaivantojen tai louhosten tyhjennys ja maataloudessa erilaisten lietteiden siirto.Lietevaunuvalmistajat suosivat Reini-pumppuja lietepumpuksi pumppukuormaimiin. Pieninkin malli toimii hyvin myös sakokaivojen tyhjennyksessä. Teollisuudessa pumppua käytetään esimerkiksi tehdashuoltotöissä laskeutusallasten puhdistukseen. Pumpuilla saadaan paine joka riittää esimerkiksi piha-alueiden pesutöihin. Reini-pumput ovat tehokkaita apuvälineitä erilaisissa tulva- ja vuoto-onnettomuuksissa.

 

Pumppuja voidaan käyttää mallista riippuen traktorin, kuorma-auton, kaivinkoneen, pienkuormaajan tai hydraulikoneikon tuottamalla hydrauliikalla. Kaikille Reini-pumpuille on ominaista hyvä hyötysuhde, suuri tuotto saadaan jo kohtuullisella öljyntuotolla ja hydrauliikan paineella.

 

Reini-uppopumppu on luotettava valinta! Pumpuissa käytetään laadukkaita ja hyväksi todettuja komponentteja. Reini- uppopumppujen juoksupyörän ja pumppupesän materiaali on kulutusterästä. Pumppujen pinnoituksena on kovassa käytössä kestävä kuumasinkitys. Purkuputki tai -letku kiinnitetään pumppuun pikaliittimellä joten pumpun siirtely ja käyttö on helppoa ja nopeaa.

 

reini uppopumpun toimintaperiaateReini-uppopumppujen toiminta perustuu kolmelapaisen siipipyörän jakamiin paineiskuihin, jotka lähtevät pumppupesästä vuorotellen kahden poistokanavan kautta. Purkuputkien yhdistyessä paineiskut aiheuttavat lepovuorossa olevaan purkuputkeen pienen alipaineen joka tehostaa sen alkavaa työtahtia. Rakenteen etuna on pumpun kokoon ja käytettävään purkuputkeen verrattuna suuri tuotto. Lisäksi siipipyörään ei kohdistu laakerointia rasittavaa vinokuormaa. Reini- pumppujen käytös on rauhallinen koska virtaus otetaan sisään alapuolelta ja käännetään heti ylöspäin. Kiertymistaipumusta ei käytännössä ole.

 

Imuaukon leikkuuterät silppuavat heinän ja juurakot. Reini-uppopumput eivät ole arkoja kiville ja hiekalle, mutta tarvittaessa pumput voidaan varustaa pohjasihdillä. 

 

  • Monikäyttöisiä
  • Tehokkaita
  • Kevyitä käsitellä, helposti siirreltäviä
  • Kestävät kuivana käyttöä
  • Sietävät hyvin kiviä ja muita epäpuhtauksi
  • Valmistettu kulutusta kestävistä materiaaleista

Mäki-Reini Oy
Pohjankyröntie 95,
61500 ISOKYRÖ
Päivystys, varaosat
p. 0400 605717
info@maki-reini.fi